Handbagage koffer + voucher voor twee Europese retour vliegtickets nu slechts €54,95!

Handbagage koffer + voucher voor twee Europese retour vliegtickets nu slechts €54,95! Handbagage koffer + voucher voor twee Europese retour vliegtickets nu slechts €54,95! Handbagage koffer + voucher voor twee Europese retour vliegtickets nu slechts €54,95!
Handbagage koffer + voucher voor twee Europese retour vliegtickets nu slechts €54,95! Handbagage koffer + voucher voor twee Europese retour vliegtickets nu slechts €54,95! Handbagage koffer + voucher voor twee Europese retour vliegtickets nu slechts €54,95!
 • Waarde
  €250,00
 • Korting
  78%
 • Voor:
  €54,95
Helaas uitverkocht

Product highlights

 • Mooie handbagage reiskoffer
 • Incl. voucher voor 2 retour vliegtickets
 • Koffer: in zwart of grijs
 • Reis binnen Europa of naar Marokko
 • Vlieg met Easyjet, Ryanair, Vueling of Wizz
 • Extra opties: 2 extra medereizigers
 • Vertrek vanaf vliegvelden in Nederland, België of Duitsland

Koffer + twee Europese retourvluchten

Kun jij ook geen genoeg krijgen van vakanties? Heb jij al een vakantie gehad maar nog zin in een weekje weg of heb jij helaas nog even geen geld voor een dure vakantie? Sla dan nu je slag, deze vakantieknaller mag je echt niet missen! Voor €54,95 heb jij namelijk twee retourvluchten voor alle bestemmingen binnen Europa en naar Marokko én een handbagagekoffer!

De vliegtickets zijn met grote aantallen ingekocht. Wij kunnen daarom deze vluchten nu spotgoedkoop aanbieden en als klapper heb je daar zelfs een koffer bij!

Een handige cabine koffer is nooit verkeerd! Want hoe vaak kom je erachter dat je alles in een sporttas moet proppen als je op reis gaat? Of koop je op het laatste moment een gammele goedkope koffer? Nee, het gaat hier om jouw spullen die veilig en heel moeten blijven. Bestel daarom deze cabine koffer met mega korting! De koffer heeft een afmeting van 45.5 x 33 x 21 centimeter en is daarmee geschikt voor elke vliegmaatschappij. De koffer is gemaakt van ABS materiaal en is ultra licht : 2,4 kg.

Jouw cadeaukaart Flight 2 geeft recht op een boeking van een retourvlucht in Europa voor twee personen met de aangesloten vliegmaatschappijen (Ryananair, Easyjet, Vueling en Wizz) op meer dan 100 bestemmingen. Dit is exclusief de betaling van luchthavenbelasting, reserveringskosten en exclusief baggage boven de 10kg. Handbagage tot 10 kg toegestaan.

De volgende luchthavens gelden als vertrekhaven: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi, Dusseldorf Weeze.

Hoe boeken?

Maximaal 10 werkdagen na aankoop ontvang je een PDF-voucher met jouw unieke boekingscode. Let op: dit is niet de Vouchervandaag voucher die je direct na aankoop ontvangt. Je ontvangt enkele werkdagen na je bestelling een nieuwe voucher met de boekingscode. Op de cadeaukaart (voucher) behorende bij jouw vliegticket vind je de uitleg en staat een link naar het online boekingssysteem. Vervolgens kun je gemakkelijk in 3 stappen jouw vlucht boeken.

Luchthavenbelasting- en reserveringskosten: €30,00 per enkele vlucht, per persoon op alle Europese vluchten* en €5,00 reserveringskosten per persoon  idem per enkel traject. 

Periode om uw kaart te gebruiken: Je kunt de incentive kaart op elke gewenste datum o.b.v. beschikbaarheid binnen de onderstaande boekingsperiodes gebruiken met uitzondering van juli en augustus, feestdagen en reeds volgeboekte data. Er is per week voor verscheidene data een ruime selectie van boekingsmomenten in het bestand, waarbij je kunt vliegen met diverse airlines. We garanderen geen beschikbaarheid voor een bepaalde bestemming en/of bepaalde data. Je kunt kiezen uit beschikbare bestemmingen en beschikbare data gepubliceerd op de webpagina die staat vermeld op de cadeaukaart die is verkregen met deze actie. Aan door jou gevonden mogelijk beschikbare boekingsdata op andere boekingskanalen, dan die van ons kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De voucher is niet geldig voor boekingen van groepen. Zelfs als je meer dan één voucher bezit, garanderen we geen beschikbaarheid op dezelfde vluchten.

Boekingsperiodes en vluchtdata 2015/2016:

Boekingsperiode van 1 tot 10 september 2015, voor vluchten tussen 16 september 2015 t/m 30 november 2015
Boekingsperiode van 1 tot 10 december 2015, voor vluchten tussen 16 januari 2016 t/m 31 maart 2016
Boekingsperiode van 1 tot 10 maart 2016, voor vluchten tussen 16 maart t/m 31 mei 2016
Boekingsperiode van 1 tot 10 mei 2016, voor vluchten van 16 mei t/m 30 juni 2016

Extra opties: Je mag 2 extra medereizigers in je reserveringsproces meeboeken, tegen een gereduceerd tarief. Ook heb je de mogelijkheid diverse andere extra diensten bij te boeken tijdens het boekingsproces zoals o.a hotelovernachtingen. 

Product voorwaarden

 • Jouw voucher geeft recht op een boeking van een retourvlucht in Europa of Marokko voor twee personen met één van de aangesloten vliegmaatschappijen (Ryananair, Easyjet Vueling of Wizz) op meer dan 100 bestemmingen.
 • Exclusief de betaling van luchthavenbelasting en reserveringskosten en exclusief bagage boven de 10 KG. Let op, het kan zijn dat een maatschappij een kleine vergoeding rekent als jouw handbagage niet binnen de gestelde afmetingen past.
 • Handbagage tot 10 kg toegestaan.
 • Luchthavenbelasting en reserveringskosten: €30,00 per enkele vlucht, per persoon op alle Europese vluchten en €5,00 reserveringskosten per persoon, idem per enkel traject. 
 • De volgende luchthavens gelden als vertrekhaven: Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi en Dusseldorf Weeze. 
 • Extra opties: Je mag 2 extra medereizigers in jouw reserveringsproces meeboeken tegen een gereduceerd tarief. Ook heb je de mogelijkheid diverse andere extra diensten bij te boeken tijdens het boekingsproces zoals o.a hotelovernachtingen. 
 • De voucher voor de reistickets wordt binnen 2 weken naar uw e-mailadres gestuurd. Let op dat je je e-mailadres correct invult en controleert. 
 • Je kunt kiezen uit beschikbare bestemmingen en beschikbare data gepubliceerd op de webpagina die staat vermeld op de cadeaukaart die is verkregen met deze actie. We garanderen geen beschikbaarheid voor een bepaalde bestemming en/of bepaalde data. 
 • De producten worden automatisch per stuk geleverd op het afleveradres naar keuze.
 • De originele prijs is gebaseerd op de adviesprijs.
 • De reis en koffer kunnen nog geannuleerd worden vóórdat ze zijn verstuurd. Nadat de koffer óf tickets zijn verstuurd, is retourneren of ruilen onmogelijk.