Vacatures

Stage: administratie bij Vouchervandaag

 

Wil jij jouw administratieve vaardigheden graag in de praktijk verder ontwikkelen? En zie je het wel zitten om dit te doen bij een leuke, snelgroeiende webshop? Kom dan stagelopen bij VoucherCompany!

Ter ondersteuning van onze afdeling administratie zijn wij op zoek naar een leergierige stagiair (m/v). Tijdens je stage draag jij zorg voor het administratieve proces en voer jij diverse ondersteunende taken uit. Je houd je onder andere bezig met gegevens verwerken en voorraden beheren. Daarnaast heb je geregeld contact met klanten en leveranciers.

Het betreft een fulltime stage waar je per direct kunt beginnen.

Wie zijn wij?

VoucherCompany is een jonge organisatie die snel inspeelt op de behoeften van de markt en de consument. Wij zijn dagelijks bezig om de beste aanbiedingen voor onze klanten te realiseren. Met de Vouchervandaag.nl bieden wij een webwinkel waar consumenten een breed assortiment van scherp geprijsde producten vinden.

Lage prijsgarantie en service zijn de pijlers van Vouchervandaag.nl die wij hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast streven wij ernaar om naast de goedkoopste webwinkel ook de beste webwinkel te zijn, want goedkoop kan juist ook kwalitatief heel goed zijn. Dit is eind 2018 beloond met de “Website van het jaar” award in de categorie voordeel.

Wie ben jij?

Je werkt zowel nauwkeurig als vlot
Je bent gemotiveerd, proactief en sociaal
Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig werken
Je bent communicatief sterk
Je schroomt niet om iemand telefonisch te benaderen
Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Office (Excel, Word, Outlook, enzovoorts)

Wat zijn je werkzaamheden?

Tijdens je stage leer je zelfstandig werken en krijg je veel eigen verantwoordelijkheden. Het is jouw hoofdtaak om ervoor te zorgen dat het administratieve proces in goede banen verloopt. Je zal je voornamelijk bezig gaan houden met het uitvoeren van ondersteunende administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het invoeren en controleren van gegevens, het bijhouden van voorraden en het verwerken van bestellingen. Ook heb je contact met klanten en leveranciers door middel van e-mail en telefoongesprekken.

Het team

Je komt terecht in een team vol jonge enthousiaste collega’s. Als lid van onze administratie verwachten we van jou een grote mate van verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid. De sfeer binnen het bedrijf is los en gemakkelijk en er heerst een sterke teamgeest.

Wat bieden wij?

Wij bieden een unieke en leerzame stageplek waar je van alles leert op het gebied van administratie. Aangezien wij een webshop zijn, komen er vele facetten aan bod en zijn je werkzaamheden zeer gevarieerd. Tijdens je stage word je intensief en persoonlijk begeleid en werk je samen met leuke collega’s.

 

Per maand ontvang je een stagevergoeding.

Interesse?

Stuur ons een e-mail met je motivatie + CV naar sollicitatie@vouchercompany.nl. Wij zien je reactie graag tegemoet!

VoucherCompany BV is gevestigd aan Diamantlaan 10 in Hoofddorp.

 

Coronamaatregelen

In de huidige coronacrisis hebben wij diverse maatregelen genomen om de werkplek veilig te maken en te houden. Zo houden wij anderhalve meter afstand op kantoor en is er altijd de mogelijkheid om thuis te werken. Ook zijn er voldoende desinfecterende middelen en mondkapjes aanwezig.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.