Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.!

Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.! Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.! Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.! Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.! Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.! Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.!
Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.! Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.! Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.! Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.! Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.! Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €400,00 p.p. nu slechts €49,00 p.p.!
 • Waarde
  €800,00
 • Korting
  88%
 • Voor:
  €98,00
Helaas uitverkocht

Product highlights

 • 8-daagse vlieg- en rondreis Turkije
 • Voor 2 personen
 • Vlucht van Nederland naar Antalya en vice versa
 • Transfer luchthaven naar hotel en vice versa
 • Verblijf in Antalya en Cappadocië
 • Overnacht in 4* of 5* hotels
 • Vertrekdata: februari, maart, april of mei

Voucher: 8-daagse vlieg- en rondreis Turkije

Ben jij ook zo toe aan vakantie? Maar laat je portemonnee het helaas niet toe? Dan hebben wij nu dé perfecte aanbieding voor jou! Met deze voucher reis jij namelijk voor maar €49,00 p.p. naar Turkije! Tijdens deze 8-daagse reis verblijf je in het prachtige Antalya en Cappadocië en maak je indrukwekkende rondreizen in dit gebied. Profiteer snel van de 88% korting, want VOL=VOL!

Inclusief:
•          Vlucht van Nederland naar Antalya en vice versa
•          Transfer luchthaven - hotel en vice versa
•          Flesje water bij aankomst
•          Welkomstdrankje (zonder alcohol) bij informatief gesprek
•          Assistentie van een Nederlands sprekende gids gedurende het verblijf
•          4 overnachtingen in een 2-persoonskamer in 4* of 5* hotels in de regio Antalya
•          3 overnachtingen in een 2-persoonskamer in 4* hotels in Cappadocië
•          Vervoer per comfortabele touringcar met airconditioning tijdens de rondreis
•          Bagage (15 kg ruimbagage en 5 kg handbagage)
(Excl. luchthavenbelasting van €49,00 p.p.. Dit bedrag dien je tijdens de definitieve boeking op de website van de aanbieder af te rekenen.)

Vertrekdata
 

Vertrekdatum Seizoenstoeslag per persoon
1 februari 2016 n.v.t.
8 februari 2016 n.v.t.
15 februari 2016 n.v.t.
22 februari 2016 n.v.t.
29 februari 2016 n.v.t.
7 maart 2016 n.v.t.
14 maart 2016 n.v.t.
21 maart 2016 €19,00
28 maart 2016 €19,00
4 april 2016 €59,00
11 april 2016 €59,00
18 april 2016 €59,00
25 april 2016 €79,00
2 mei 2016 €99,00
9 mei 2016 €99,00
16 mei 2016 €99,00
23 mei 2016 €99,00


De vermeldde toeslagen zijn een aanvulling op de prijs van €49,00 p.p.. Eventuele toeslagen dien je tijdens de definitieve boeking op de website van de aanbieder af te rekenen.
Boeken is op basis van beschikbaarheid.

Optioneel (tegen betaling):
- Verzorging op basis van halfpension (ontbijt en diner): €49,00 p.p. extra voor de hele reis
- Reis verlengen met één week vanaf €99,00 p.p.
- Compleet excursiepakket met entreegelden en rondleiding van reisgids: €169,00 p.p.
- 1-persoonskamer: indien je alleen reist, wordt er een toeslag in rekening gebracht

(Geef eventuele opties aan tijdens het boekingsproces op de website van de aanbieder. De kosten hiervoor dien je tevens bij de aanbieder af te rekenen.)

Reisprogramma


Dag 1: Aankomst in Antalya
Je vliegt naar Antalya. Bij aankomst word je verwelkomd door jouw reisleider. Hierna volgt de transfer naar jouw hotel aan de Turkse Riviera voor de overnachting. Je overnacht in de regio Antalya.

dag1%281%29.jpg

Dag 2: Antalya-Konya-Cappadocia
Na te hebben ontbeten in het hotel, vertrek je naar het indrukwekkende Taurusgebergte bij Konya, de voormalige hoofdstad van het grote Seltsjoekenrijk. Hier bevindt zich ook Mevlana, de geboorteplaats van de beroemde Whirling Dervishes (Dansende derwisjen). Je brengt een bezoek aan het Mevlana Museum. Vervolgens word je naar je hotel gebracht voor een overnachting in Cappadocia. (Dit betreft een optionele excursie)

dag2.jpg

Dag 3: Cappadocia
Na het ontbijt wordt eerst een bezoek gebracht aan Gülşehir. Nabij de ruïnes van een Byzantijns klooster, Aciksaray genaamd (oftewel het "Open Paleis") vind je de fantastisch vormgegeven rotspartijen, inclusief het symbool van het stadje zelf. Hier bevindt zich waarschijnlijk de allermooiste grotkerk, Saint John’s. Hierna gaat de reis verder naar Cavusin: een typisch plaatselijk stadje bekend om haar schilderachtige huisjes en veelkleurige tufsteenlandschap die aardpiramiden of zogenaamde feeënschoorstenen heeft gevormd. Na de lunch vertrek je richting Sinasos, een stad waar nog tot begin de 20e eeuw Orthodoxe Grieken woonden. De locale architectuur straalt nog steeds het glorieuze verleden uit met de gerestaureerde oude huizen en kerken, die je nog steeds kunt bekijken. Daarbij bezoek je ook een centrum waar tapijten worden geweven en waar de dames proberen de eeuwenoude weeftechnieken in leven te houden. Je overnacht in Cappadocia. (Dit betreft een optionele excursie)

dag3.jpg

Dag 4: Cappadocia
Na het ontbijt in het hotel word je naar Mustafa Pasa gebracht, een typisch dorpje van deze streek. Hier bezoek je diverse belangrijke gebouwen van het dorp. In de middag kun je genieten van een paar prachtige landgezichten van Cappadocia, zoals de Pasabag Vallei, De Vallei van de Liefde en de Vallei van Avcilar en een ondergronds stadje, Uchisar, met een rijke historie waar vele families hun heil zochten gedurende de Arabische invasies. Je overnacht in Cappadocia. (Dit betreft een optionele excursie)

dag4.jpg

Dag 5: Van Cappadocia naar Antalya
Na het ontbijt vertrek je naar Antalya, door het ontzagwekkende landschap van Cappadocia langs de Zijderoute en over het Taurusgebergte. Je zult genieten van de betoverende vergezichten, terwijl je reist door het hart van Turkije. Langs de route bevinden zich diverse karavaanstandplaatsen, inclusief het magnifieke Sultan Hani, waar eens kamelen werden verhandeld en de kooplieden elkaar ontmoetten onder bescherming van de Ottomaanse Keizer. Tijdens de excursie zal de gids je van alles vertellen over de cultuur van Turkije. Je overnacht in de regio Antalya. (Dit betreft een optionele excursie)

dag5.jpg

Dag 6: Antalya
Na het ontbijt maak je kennis met de prachtige stad Antalya, met het oude centrum, een typisch Turkse markt en een schitterende waterval. Hier kun je ook ambachtslieden bekijken die aan het werk zijn in een centrum waar juwelen worden gemaakt. Hierna bezoek je ook een centrum met lederen producten. Je zult positief verrast zijn door een modeshow en diverse winkelfaciliteiten. Je overnacht in de regio Antalya. (Dit betreft een optionele excursie)

dag6.jpg

Dag 7: Manavgat boottrip
Na het ontbijt gaat de reis naar de spectaculaire Manavgat waterval. Een aanbeveling is de optionele boottocht over de Manavgat rivier tot aan de monding van de Middelandse Zee. In de middag ga je terug naar het hotel. Je overnacht in de regio Antalya. (Dit betreft een optionele excursie)

dag7.jpg

Dag 8: Terugreis
Na het ontbijt in het hotel zul je Turkije verlaten met de meest mooie herinneringen. Je transfer naar het vliegveld wordt geregeld, vanwaar je terugvliegt naar huis.

dag8.jpg

Notitie: alle excursies, bezoeken en trips die worden aangeboden zijn optioneel. Je kunt dus zelf bepalen of je aan de activiteit wilt deelnemen. Het reisplan en/of diensten kunnen gewijzigd worden door de reisorganisatie als gevolg van technische moeilijkheden, vlucht dienstregeling, weeromstandigheden, veiligheidsproblemen of andere zaken waar de reisorganisatie geen invloed op kan uitoefenen.

Bestel de voucher voor een 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor 2 personen ter waarde van €800,00 nu voor slechts €98,00!
 

Wil jij per 4, 6, 8 of 10 personen reizen? Koop dan meerdere vouchers!

De Nationale Fitnesscheque
Bedrijf: De Nationale Fitnesscheque

Product voorwaarden

 • Jouw voucher geeft recht op een boeking van een 8-daagse vlieg- en rondreis naar Turkije voor twee personen.
 • Je vliegt met één van de aangesloten vliegmaatschappijen zoals bijvoorbeeld Corendon, Small Planet Airlines of één van de andere gerenommeerde vliegmaatschappijen. Vlak voor je vertrek ontvang je een bevestiging met welke vliegmaatschappij je vliegt.
 • Vertrek vanaf één van de aangesloten luchthavens naar keuze (Eindhoven of Brussel). Je hoort circa 2 weken voor vertrek op welk tijdstip je vliegt.
 • Maximaal 30 vouchers per klant.
 • Twee personen per reis/voucher. Wil jij per 4, 6, 8 of 10 personen reizen? Koop dan meerdere vouchers.
 • Exclusief luchthavenbelasting van €49,00 p.p.. Dit bedrag dien je tijdens de definitieve boeking op de website van de aanbieder af te rekenen.
 • Je kunt kiezen uit beschikbare data gepubliceerd op de webpagina die staat vermeld op de voucher die is verkregen met deze actie. We garanderen geen beschikbaarheid voor bepaalde data.
 • Voor bepaalde vertrekdata wordt een toeslag berekend.
 • Het bedrag van deze aanbieding is exclusief luchthavenbelasting, entreegelden, niet genoemde maaltijden en drankjes, lokale gidsen, eventuele toeslagen en extra kosten.
 • Wissel je vouchercode in via Unytravel.
 • Boeken op basis van beschikbaarheid.
 • Optioneel kun je tegen betaling de volgende opties bijboeken: halfpension; reisverlenging van één week; 1-persoonskamer; compleet excursiepakket. Geef eventuele opties aan tijdens het boekingsproces op de website van de aanbieder. De kosten hiervoor dien je tevens bij de aanbieder af te rekenen.
 • Alle excursies, bezoeken en trips die worden aangeboden zijn optioneel. Je kunt dus zelf bepalen of je aan de activiteit wilt deelnemen.
 • De originele prijs is gebaseerd op de adviesprijs.
 • Na aankoop is annuleren niet mogelijk.
 • Je aangeschafte vouchers kun je vinden in je persoonlijke account (hiervoor moet je inloggen, rechts bovenin de website).