Betrouwbaar

Betrouwbaar zijn en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij Vouchervandaag. Wij willen iedere klant zien lachen als zij een product ontvangen. Om je online aankopen veilig te laten verlopen, hebben wij een aantal zaken voor je geregeld.

Qshops keurmerk

Vouchervandaag is aangesloten bij Qshops. Het verkrijgen van dit keurmerk is niet eenvoudig, er moet namelijk voldaan worden aan een aantal strenge kwaliteitseisen. Na geslaagd te zijn voor de kwaliteitseisen mag Vouchervandaag het Qshops keurmerk op de site zetten. Dit keurmerk zorgt ervoor dat jij met vertrouwen producten kunt kopen op de website.

Chatten met ons

Om jou nog beter te kunnen helpen, hebben wij een chatfunctie toegevoegd op onze website! Op deze chat kan je ons bereiken tussen 9:15-17:00 op werkdagen, dus als je nog twijfels hebt, stel dan gerust een vraag aan ons en dan gaan wij ons uiterste best doen om alle zorgen bij je weg te nemen. Na het einde van de chat kan aan er aan je gevraagd worden of je het gesprek wilt beoordelen. Doe dit vooral, zo weten klanten in de toekomst ook hoe we jou hopelijk naar tevredenheid geholpen hebben.

Beveiligde internetverbinding

Daarnaast is het ook mogelijk om veilig te betalen op de website, ook dit is geregeld voor jouw om de betrouwbaarheid te verhogen. Betalingen via de website gaan snel, simpel en vooral veilig. Hierin maken wij geen onderscheidt hoe jij wilt betalen, IDEAL of creditcard is bij ons geen probleem. Voor betalingen maken wij gebruik van de Payment Service Provider Buckaroo. Bij het online kopen wordt er ook gebruik gemaakt van een beveiligde ‘ https’ verbinding. 

Hoe kan je zien dat je op een beveiligde 'https' verbinding zit? Dit is heel makkelijk, kijk in de URL-link van je pagina. Zie je groen slotje staan aan het begin van de URL, dan zit je op een beveiligde 'https' verbinding! Als dit er staat dan kan je veilig online aankopen doen! 

Kiyoh klantbeoordelingen

Wij werken ook samen met Kiyoh klantbeoordelingen. Wij versturen elke maand naar 1000 willekeurige consumenten een mailtje of zij een review over ons kunnen schrijven. Hierbij kunnen zij ook aangeven wat wijzelf nog kunnen verbeteren. Mocht je zo'n mailtje ontvangen, laat dan vooral achter wat je van de service vond. Zo kunnen wij de klanten in de toekomst nog beter helpen om de betrouwbaarheid te verhogen van de verzendingen

Wil jij meer weten informatie hebben over de bezorgtijd? Klik dan hier