Bezorgtijd

De bezorgtijd van Vouchervandaag kan per product verschillen. De levertijd kan namelijk variëren van 1 werkdag tot maximaal 25 werkdagen. Informatie over de bezorgtijd kan je namelijk altijd terugvinden op de volgende plaatsen:

1. In de vouchervoorwaarden onderaan elke aanbiedingspagina
2. In de voucher van je aangekochte product

Daarnaast is het voor ons belangrijk dat je het juiste adres hebt ingevuld. Anders dan kan het zo zijn dat je product naar het verkeerde adres verzonden wordt. Helaas is het niet mogelijk om je postbusadres in te vullen, doe je dit wel, dan is het voor ons niet mogelijk om je product te verzenden.

Manier van verzenden

Het product dat je besteld hebt kan op twee verschillende manieren bezorgd worden. Namelijk pakketpost en brievenbuspost. Als je product via de post verzonden wordt, dan hoef je niet thuis te blijven en dan komt je product door de brievenbus binnenvallen. Is het pakketje te groot om door de brievenbus te gaan, dan verzenden wij deze via DHL naar jou toe. Ben je de eerste keer niet aanwezig, ook dan geen paniek. Dan kan je rustig een nieuwe afspraak online maken op een tijdstip waarvan je zeker weet dat je thuis bent!

Pakketje kwijt?

Het gebeurt wel eens dat een pakketje zoek raakt tijdens het verzendproces. Geen paniek, neem contact op met de klantenservice en zij zullen je perfect gaan helpen om dit vervelende probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Klantenservice

Heb je toch nog vragen over de bezorgtijd van product dat je besteld hebt? Dan kan je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.15 - 17.00 uur telefonisch te bereiken op de volgende nummers:

Vanuit Nederland: 088 - 55 77 555
Vanuit België: 033 - 048 233     

Je kunt ook een chat starten op elke pagina op onze website. Dit is mogelijk tussen 09:15 - 17:15. Het kan zijn dat al onze medewerkers in gesprek zijn bij het chatten, dan kan je bij dezelfde knop ook een contactformulier/email invullen en versturen. Deze zullen wij dan ook zo snel mogelijk beantwoorden.                                   

Daarnaast zijn wij ook bereikbaaar via de mail: Support@vouchervandaag.nl

Ben je erg actief op social media, dan kan je ook daar vragen stellen aan ons webcare team. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan.

 

*Let op: Vaak worden je producten apart van elkaar verzonden. Het kan dus zijn, dat als je meerdere producten besteld, deze op verschillende momenten bezorgd worden van elkaar.