Vouchervandaag.nl | Black Friday en Cyber Monday komen eraan, nu met extra hoge kortingen!

Black Friday en Cyber Monday 2018 worden dit jaar extra gevierd door ons. Het festijn start op 23 november 2018 en loopt door t/m maandag 26 november. Dit betekent geweldige kortingen en acties speciaal voor jou. Hoe we dit gaan doen, houden wij nog even geheim. Mis niet hoe we dit gaan vieren en houdt onze site goed in de gaten, want hier en daar geven wij een gratis tip. Om ervoor te zorgen dat jij dit niet mist, zullen we dit ook extra veel communiceren. Dit gebeurt via onze nieuwsbrief en het gebruik van onze social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Nog geen abonnee? Klik op één van onderstaande linken om je aan te melden.

https://www.facebook.com/Vouchervandaag/

https://www.instagram.com/vouchervandaag/

De beste deals mag jij natuurlijk niet missen! 

Update 2-11-2018:

Vandaag start de promotie van Black Friday en Cyber Monday. Blijf deze pagina of één van onze social media kanalen goed in de gaten houden, want het nieuws over deze dagen wil je echt niet missen! 

Tip 1: hou ons op Singles Day extra goed in de gaten. Dit is op 11 november.  

Update 9-11-2018:

Zondag, op Singles Day, zullen we starten met een voorproefje van onze actie voor het weekend van Black Friday. Er zijn dan tussen 12:00-18:00 een aantal producten extra scherp geprijsd. Wees er op tijd bij, want op=op!