Contact Vouchervandaag.nl

Welkom op de contactpagina van Vouchervandaag.nl. Wij staan vijf dagen per week klaar om je te helpen. Aangezien wij iedereen zo snel mogelijk willen helpen, willen wij je vragen om de volgende gegevens bij de hand te houden als je contact met ons opneemt: je e-mailadres, je postcode en eventueel je lidnummer. Mocht je een vraag hebben over een aangeschafte voucher dan vragen wij je ook om je vouchercode dicht bij de hand te houden. Je kunt contact met ons opnemen op de volgende manieren:
 

Direct antwoord?

Je kunt een chat starten op elke pagina op onze website. Dit is mogelijk tussen 10:00 - 17:15. Het kan zijn dat al onze medewerkers in gesprek zijn bij het chatten, dan kan je bij dezelfde knop ook een contactformulier/email invullen en versturen. Deze zullen wij dan ook zo snel mogelijk beantwoorden.


Je kunt ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen en kijk of wij je vraag al beantwoord hebben.

Levertijden
Mocht je een vraag hebben over de levertijd van je bestelling, bekijk dan eerst je voucher. De levertijd staat aangegeven onderaan de aanbiedingspagina en op je voucher. De langere levertijd komt doordat wij samenwerken met verschillende aanbieders en de producten apart van elkaar worden verzonden.
 

Contact met support

Chatten is mogelijk op elke pagina tussen 09:15 - 17:15. Het kan zijn dat al onze medewerkers in gesprek zijn bij het chatten, dan kan je bij dezelfde knop ook een contactformulier/email invullen en versturen. Deze zullen wij dan ook zo snel mogelijk beantwoorden.

Indien je een vraag, klacht, compliment of opmerking hebt voor ons, dan kun je een mail sturen naar support@vouchervandaag.nl.

Doorgaans beantwoorden wij je mail binnen 1-2 werkdagen. Uiteraard doen wij ons best je mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Telefonisch contact
Heb je liever telefonisch contact? Wij zijn op van maandag tot en met vrijdag tussen 9.15 - 17.00 uur telefonisch te bereiken op de volgende nummers:

Vanuit Nederland: 088 - 55 77 555
Vanuit België: 033 - 048 233

Retouren

Mocht je een product retour willen sturen, neem dan eerst contact op met de klantenservice. De klantenservice zal je een retourcode, de bijbehorende retourinstructies en het retouradres sturen per e-mail. Je kunt de retourprocedure aanvragen via bovengenoemde opties. 
 

Ons adres is:

Vouchervandaag.nl
Diamantlaan 10
2132 WV Hoofddorp
Nederland

Ons vestigingsadres is (Let op, alleen bezoek op basis van afspraak):

VoucherCompany B.V.
Diamantlaan 10
2132 WV Hoofddorp
Nederland

KvK-nummer: 54725615
BTW-nummer: NL8514.17.735.B01