Dagtocht Londen nu slechts €39,95 p.p. | Ontdek deze geweldige stad voor een spotprijs!

 • Waarde
  €62,50
 • Korting
  36%
 • Voor:
  €39,95
Helaas uitverkocht

Video

Product highlights

 • Ontdek Londen in één dag!
 • 12 uur vrije tijd
 • Incl. korte stadstour
 • Vervoer per luxe touringcar
 • Overtocht met P&O Ferries
 • Diverse opstapplaatsen in Nederland
 • CityTijger: winnaar Zoover Awards 2016

Dagtocht Londen

Ben jij al eerder in Londen geweest of wil jij voor de eerste keer deze geweldige stad bezoeken? Deze dagreis is een perfecte mogelijkheid om al het moois van Londen te ontdekken! In één dag kun jij de beroemdste plekken van de stad bezoeken. Je hebt maar liefst 12 uur vrije tijd om bijvoorbeeld te shoppen, toeristische attracties te bezoeken of de stad te verkennen. Deze stedentrip naar Londen is echt een aanrader voor zowel jong als oud!

Inclusief:

 • Dagtocht inclusief vervoer van en naar Londen per luxe touringcar en P&O Ferries
 • Ervaren chauffeur, reisleider en bushost die onderweg bij je blijft
 • Een korte stadstour door Londen
 • 12 uur vrije tijd

Over Londen

Londen is echt één van de leukste steden in Europa. Het bruist, en er is altijd wat te doen. Ook als je er al vijftig keer bent geweest, iedere keer ontdek je weer nieuwe dingen. Het lijkt wel of er iedere dag weer een leuke nieuwe winkel, mooie lunchzaak of een gave pub bij komt. Hoewel je het wellicht niet zou denken, is Londen in één dag goed te doen. 

De vele parken die de stad rijk is zorgen er daarnaast voor dat er ook genoeg groen te vinden is in deze metropool. In Londen zijn de standaard attracties zoals het Buckingham Palace, House of Parliament, de St. Pauls Kathedraal en de winkelstraten Oxfordstreet en Bondstreet plekken waar je zeker geweest moet zijn. Maar ook de vele musea die de stad rijk is zijn een bezoek zeker waard. Zoals het V&A, Tate Modern en British Museum. Fijn om te weten is dat voor alle musea gratis entree geldt, enkel voor speciale tentoonstellingen worden entreekosten gerekend. 

Ook op straat is er genoeg te ontdekken in Londen. Zoals in Camden Market, waar je heerlijk vintage kunt shoppen. Ook is de stad letterlijk bezaaid met street-art zoals die van kunstenaar Banksy. In vliegende vaart met een speedboot over de Theems is ook zeker een aanrader. Vooral omdat je op deze manier direct veel van de bezienswaardigheden kunt bekijken. Check in ieder geval alle verschillende gebieden zoals Canary Wharf, Covent Garden, Chelsea, Soho, Camden en South Kensington. Allemaal hebben ze hun eigen vibe die je geproefd moet hebben! Een aanrader is sowieso de secret cinema!

Zie de video onderaan de aanbieding om een indruk van de dagtocht te krijgen.

Programma


DAG 1
De avond voor de aankomstdatum word je opgehaald bij je opstapplaats om vervolgens in de nacht bij Breda de grens te passeren.

DAG 2
De overtocht maken wij met P&O Ferries en duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten. En hoe fijn is het als dit anderhalf uur omvliegt? Er is namelijk genoeg te doen aan boord! Zo kun je gezellig met de kids naar de game hall, lunchen met je partner in een van de aanwezige restaurantjes of taxfree winkelen. Wil je even niets anders dan tot rust komen, neem dan plaats in de zitlounge of waai lekker uit op het dek.

Als we Dover (Engeland) naderen, is de kans groot dat je de White Cliffs kunt zien. Dit zijn de krijtrotsen die deel uitmaken van de Britse kust. Vooral in de zomer is het uitzicht prachtig.

Rond 08:00 uur zullen wij Londen binnen rijden en begint de stadstour. Uiteindelijk kom je rond 9:00 uur aan bij de Whitehall Place in het centrum van Londen. Dit is je af- en opstapplaats in London, waar we je diezelfde dag rond 21:30 weer graag terugzien. In de tussentijd ben je uiteraard nergens toe verplicht en kun je op jouw gemak Londen gaan ontdekken! Je hebt maar liefst 12 uur vrije tijd.

DAG 3
In de vroege ochtend zullen we de grens van Nederland passeren en word je weer afgezet bij je opstapplaats.

Boekingsdata


Wil je met meerdere personen naar Londen? Boek dan meerdere vouchers!

Zaterdag 15 oktober 2016
Zaterdag 29 oktober 2016

 

* Reservering is onder behoud van beschikbaarheid. Een paar dagen na reservering/aankoop neemt CityTijger contact met je op via e-mail voor aanvullende informatie en details. Hierbij kun je tevens de gewenste opstapplaats doorgeven. Je ontvangt een definitieve boekingsbevestiging en exacte opstaptijd van CityTijger per e-mail.

Let op: je bent in Londen op de datum die je boekt, je vertrekt in de nacht ervoor!

Opstapplaatsen
 

Opstapplaats Locatie/adres Tijd
Amersfoort Tourbushalte Centraal Station 21:30*
Amsterdam Station Holendrecht Amsterdam Zuid-Oost 22:30*
Utrecht Transferium Griffioenlaan 23:00*
Den Haag Centraal Station busplatform 00:00*
Rotterdam Capelsebrug 00:30*
Breda Station Prinsenbeek 01:00*


* Tijden zijn onder voorbehoud en kunnen tot kort voor vertrek door CityTijger worden gewijzigd.

Over CityTijger en de touringcar

Reisorganisatie CityTijger is de aanbieder van deze te gekke dagtocht naar Londen. Dit jaar zijn ze zelfs winnaar van de Zoover Award in de categorie stedentrip! CityTijger beschikt over zeer luxe touringcars met elk een ervaren chauffeur, reisleider(s) en bushost. De touringcars zijn voorzien van een toilet, een keuken/CityTijger Café, 6 televiesies, een on-board cam en servicelampjes. Eenmaal aan boord is het tijd om te ontspannen en te genieten van je reis. De reisleiding en bushost zorgen ervoor dat je het beste uit je (steden)trip haalt. Heb je zin in iets lekkers tijdens de reis? Bestel gerust bij de bushost een (warm) drankje of een lekkere versnapering. Wat wil je nog meer?!

Voor deelname aan deze reis ben je verplicht in bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. 

Ontdek Londen en boek de dagtocht nu al voor slechts €39,95 per persoon!
 

Bedrijf: CityTijger

Product voorwaarden

 • Geldig voor een dagtocht naar Londen incl. vervoer per luxe touringcar en ferry.
 • De dag van de boeking ben je in Londen, je vertrekt de nacht ervoor.
 • De reserveringskosten bedragen €5,00 per persoon.
 • CityTijger neemt binnen een paar dagen na reservering/aankoop contact met je op via de e-mail voor aanvullende informatie en details. Hierbij kun je tevens de gewenste opstapplaats doorgeven. Zorg ervoor dat je je e-mailadres juist invult.
 • Je ontvangt een definitieve boekingsbevestiging en exacte opstaptijd van CityTijger per e-mail.
 • Stap op in één van de 6 opstapplaatsen in Nederland.
 • Na reservering/aankoop is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
 • De actie is alleen te boeken voor de aangegeven data o.b.v. beschikbaarheid.
 • I.v.m. vertraging of andere omstandigheden kan het zijn dat jouw reisschema moet worden aangepast.
 • De originele prijs is gebaseerd op de adviesprijs.
 • Deze voucher is niet geldig in combinatie met andere acties.
 • Het bedrag van deze aanbieding is exclusief reserveringskosten, eventuele reis- en annuleringsverzekering, eventuele entreegelden, persoonlijke uitgaven en extra kosten.
 • Voor deelname aan deze reis ben je verplicht in bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. 
 • Je aangeschafte vouchers kun je vinden in je persoonlijke account (hiervoor moet je inloggen, rechts bovenin de website).