Je account

 

  • Waarom een account?

Je hebt een account nodig om onze producten te kunnen bestellen, maar het aanmaken van een account biedt nog meer voordelen. Zo kun je met een account snel inloggen en bestellen en dus profiteren van de beste aanbiedingen. Je kunt je inschrijven voor onze dagelijkse nieuwsbrief en zelf je voorkeuren opgeven. Bovendien kun je VoucherPoints verdienen door de aanbiedingen onder de aandacht te brengen van je familie, vrienden en kennissen via je persoonlijke account op Facebook, Twitter en Hyves. Met de verdiende VoucherPoints krijg je nog meer korting! Tenslotte kun je ook regelmatig Awards verdienen.

  • Hoe maak ik een account aan?

Er zijn twee manieren waarop je een account kunt aanmaken. Je kunt je registreren door op de pagina Mijn account een gebruikersnaam, een wachtwoord en een e-mailadres in te vullen. Je ontvangt dan direct een e-mail met daarin een bevestigingslink. Door op deze link te klikken, kun je je inschrijving afronden. 

Maak je gebruik van Facebook? Dan kun je je ook heel eenvoudig aanmelden door te klikken op de blauwe button rechts bovenin de website. Je dient dan vervolgens akkoord te geven voor de Vouchervandaag.nl facebook app waarmee je toestemming aan ons geeft om je gegevens te gebruiken. Belangrijk is dat je je adresgegevens nog dient aan te vullen binnen je persoonlijke account voor de aflevering van onze papieren vouchers per post en levering van producten door aanbieders.

Wanneer je een voucher wilt bestellen en je hebt nog geen account, dan kun je ook direct een account aanmaken tijdens de bestellingsprocedure. Na het afronden van je bestelling kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en bijvoorbeeld de status van je bestelling bekijken, je aanmelden voor de nieuwsbrief en je voorkeuren hiervoor opgeven.

  • Wat gebeurt er met mijn privégegevens?

Bij het aanmaken van een account hebben we uiteraard enkele persoonlijke gegevens van je nodig, zoals je e-mailadres en een afleveradres. We gebruiken deze informatie alleen om je op de hoogte te houden over de bestelstatus van je order en, wanneer je daarvoor gekozen hebt, je de dagelijkse mailing toe te sturen. Verder hebben we alle gegevens natuurlijk goed beschermd zodat ze niet in handen vallen van ongeautoriseerde personen. Meer hierover vind je bij het Privacy beleid.

  • Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat doe ik nu?

Als je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je het beste naar het inloggedeelte gaan rechts bovenin de website waar de link met de tekst 'Ben je je wachtwoord kwijt?' staat. Wanneer je hierop klikt, kun je je e-mailadres invullen waarna we je per e-mail direct een nieuw wachtwoord zullen toesturen. Deze optie werkt alleen als je je aangemeld hebt via het normale registratie proces en niet via Facebook.

  • Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Bij het aanmaken van een account kun je zelf een wachtwoord kiezen. Als je deze later wilt veranderen dan kun je deze gegevens aanpassen op de pagina Mijn account.

  • Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Nee, het is niet mogelijk om je gebruikersnaam te wijzigen. Bij het aanmaken van een account kun je een gebruikersnaam kiezen die nog niet in gebruik is door een andere gebruiker. Nadat je een gebruikersnaam hebt gekozen kan deze niet meer gewijzigd worden.