Mijn bestelling

Wat is de levertijd van mijn product?

Doorgaans leveren wij en onze partners producten de volgende dag of tot een levertijd van maximaal 25 werkdagen. Dit verschilt per product. Kijk daarom altijd voor je iets besteld bij de voorwaarden. Deze kan je altijd vinden onderaan de pagina. De levertijd staat aangegeven in elke aanbieding. 

Ik wil mijn product graag ruilen / product retourneren.

Wil je jouw product ruilen voor een andere maat? Dat is (meestal) geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan support@vouchervandaag.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar de aanbieder. Dit adres vind je bij de retourcode.
Let op: sommige product ruilen wij niet om hygiënische redenen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en de levertijd is verstreken.

Onze partners versturen honderden producten per dag en dat gaat helaas wel eens mis. Mocht dit gebeuren neem dan gerust contact op met onze klantenservice dan gaan we er voor je achteraan. Contact opnemen met de klantenservice kan door te bellen op werkdagen 9.15-12:00 en 13.30-17.00 uur op het nummer 088 - 55 77 555  Of een email te sturen naar support@vouchervandaag.nl

Ik heb mijn product defect of kapot binnen gekregen.

Wanneer je product defect of kapot is kan meld je je retour aan door een mail te sturen aan support@vouchervandaag.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer en product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar de aanbieder. Dit adres vind je bij de retourcode.