Vacatures

Stage: online marketing (fulltime)

Ben jij op zoek naar een leerzame maar ook leuke Marketing stage? Ergens waar jij je kennis kan uitbreiden, maar ook kan delen? Dan ben je hier aan het goede adres!

Wij zijn op zoek naar een stagiair met MBO/HBO werk- en denkniveau met een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent energiek en hebt een al enige weet van de Marketplaces. Daarnaast vind je het leuk om deze kennis verder te uit te breiden.

Wie zijn wij?

VoucherVandaag.nl is in 2018 overgenomen door een investeringsmaatschappij. Dit betekent dat naast VoucherVandaag.nl ook The Retro Family in dezelfde groep ondergebracht zijn. Het marketingteam is verantwoordelijk voor de groei van beide merken.

VoucherVandaag is op dit moment nog een verborgen pareltje in de digitale wereld. Onze huidige klantenbase is altijd positief verrast met ons brede productaanbod, scherpe prijzen en bijzonder goede service. Logischerwijs is ons streven om van VoucherVandaag een ‘household name’ te maken. In 2018 hebben we een grote stap gezet door ‘Website van het jaar’ te worden in de categorie ‘voordeel’.

The Retro Family is Europa’s grootste retro georiënteerde warenhuis. Ons assortiment bestaat uit moderne producten in een nostalgisch jasje. Waarom een witte kale speaker op je tafel, als je er ook één kunt hebben met de Engelse vlag of met een mooie houten fineerrand? De producten hier geven een glimlach en een positief gevoel.

Voor deze twee labels verzorgen wij vanuit 1 team alle marketingactiviteiten, denk daarbij aan; Marketplaces, Facebook, Google, content, video en nog veel meer.

Wat ga jij doen?

In deze rol ga jij het team, samen met de Marketplace Manager welke je zal begeleiden, helpen met het uitbreiden en opschalen van onze marketplace strategie. Wat dit betekent? VoucherVandaag en The Retro Family verkopen niet alleen via de eigen website. Wij bieden onze producten ook aan via marketplaces zoals Bol.com, Blokker.nl en anderen. Wij zien veel potentieel en mogelijkheden om hier snel en hard te groeien.

Je wordt verantwoordelijk voor nieuwe producten online zetten en het optimaliseren hiervan.

Tevens word je betrokken bij andere marketingactiviteiten zoals SEO, SEA en betaalde social media campagnes. Hierdoor zal je veel verschillende ervaringen op doen als marketeer en zal jij je sterk ontwikkelen.

Werkzaamheden:

 • Het optimaliseren van onze huidige verkoopkanalen
 • Helpen bij het aansluiten van nieuwe online verkoopkanalen
 • Het analyseren van verkoopresultaten en hierop bijsturen
 • Het opzetten en managen van marketingcampagnes
 • Het bedenken van nieuwe campagnes met het marketing team

Wat bieden wij?

 • Een fulltime stageplek op onze Marketing afdeling
 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Vrijheid om initiatief te nemen en creatief aan de slag te gaan
 • Een verzorgde lunch
 • Een markconforme vergoeding

Zijn deze vragen van toepassing op jou?

 • Ben jij iemand die momenteel een MBO/HBO Marketing opleiding doet?
 • Ben jij iemand die al enige kennis/ervaring heeft opgedaan met Marketplaces?
 • Kan jij goed functioneren binnen een team, maar indien nodig ook zelfstandig aan de slag?
 • Ben jij er klaar voor om jezelf te ontwikkelen?
   

Vind jij jezelf terug in het profiel dat geschetst is en spreken de werkzaamheden jou aan? Twijfel dan niet en stuur je sollicitatie naar alex@vouchercompany.nl.

Opleidingsniveau:
MBO/HBO

Locatie:
Hoofddorp

Dagen per week:
5

Stageduur:
4 - 6 maanden

Stagesoort:
Meewerkstage

Stagevergoeding:
In overleg