Over ons

Wie zijn wij?

Wat leuk dat wij je mogen verwelkomen bij Vouchervandaag! Wij zijn een jonge en enthousiaste organisatie die inspeelt op de behoefte van de markt. Sinds 2012 zorgt ons team continu voor de meest uiteenlopende en gewilde producten voor de scherpste prijzen. Iedere dag weer plaatsen wij op onze website gloednieuwe aanbiedingen waar jij blij van wordt. 

Wij staan nooit stil en blijven onszelf constant ontwikkelen door met de laatste trends mee te gaan en ons assortiment continu uit te breiden. Zo kunnen wij je ook in de toekomst de leukste deals met kortingen tot wel 90% aanbieden.

Waarom bij ons kopen?

Wij hebben onze klanten hoog in het vaandel staan en dat is terug te zien aan de klanttevredenheid. Dagelijks staat ons klantenserviceteam via telefoon, chat en mail klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Hierdoor beschikken wij over een hoge beoordeling via Kiyoh en daar zijn wij trots op! Daarnaast zijn wij in 2018 uitgeroepen tot ‘Website van het jaar’ in de categorie voordeel. 

Om te garanderen dat jij veilig aankopen kunt doen op onze website, hebben wij de nodige maatregelen getroffen. Zo beschikken wij over het Qshops keurmerk; een speciaal label dat de betrouwbaarheid van onze webshop aantoont. Daarnaast werken wij via een beveiligde internetverbinding en met de Payment Service Provider Buckaroo, zodat wij veilig en secuur met jouw gegevens om kunnen gaan. 

Hoe gaan wij te werk?

Dagelijks is de afdeling inkoop op zoek naar de leukste en meest actuele producten én zorgt ze ervoor dat deze voor de laagste prijs kunnen worden aangeboden. Vervolgens voorziet de webredactie onze website van pakkende teksten en duidelijke foto’s, om jou zo goed mogelijk te informeren over het aangeboden product. Het marketing team zorgt ervoor dat de producten op diverse sociale media verschijnen en gevonden kunnen worden via zoekmachines.

Ons team in het magazijn staat klaar om alle bestellingen zo snel mogelijk in te pakken en verzenden. Een groot deel van onze producten komt namelijk gewoon uit ons eigen magazijn. Grote artikelen zoals boxsprings en andere meubelstukken worden direct vanuit de leverancier verzonden, waardoor wij levering op afspraak en eventuele montage mogelijk kunnen maken.

Van maandag t/m vrijdag beantwoordt ons klantenserviceteam graag al je vragen. Mocht je een vraag of klacht hebben, dan lossen wij dit zo passend mogelijk voor je op. Een product ruilen of retourneren kan heel gemakkelijk via je onze website. Tevreden met onze producten en service? Wij vinden het leuk als je dit laat weten via Kiyoh. 

 

 

KvK-nummer: 54725615
BTW-nummer: NL8514.17.735.B01

Vouchervandaag behoort tot de 250 grootste online verkopers in Nederland en daarom staan wij in de Twinkle100!