Over ons

Wat doet Vouchervandaag.nl?

Leuk dat wij van Vouchervandaag jou mogen verwelkomen op onze website. Op deze pagina maak je kennis met het bedrijf en de mensen met wie jij contact hebt. Ben jij benieuwd wie er achter Vouchervandaag zitten, lees dan gerust verder!

Wij zijn een jonge en enthousiaste organisatie die snel inspeelt op de behoefte van de markt en wat jij, als consument, graag wil. Met ons team proberen wij ervoor te zorgen dat de leukste artikelen voor jou bij ons in de webshop te vinden zijn. Hier bieden wij een zo’n breed mogelijk assortiment aan voor de scherpste prijzen. In de toekomst willen wij ook de scherpste en meest trendy producten blijven aanbieden. Dit doen we door onszelf constant te ontwikkelen, met de laatste trends mee te gaan en ons bedrijfsproces te verbeteren.

Waarom bij ons kopen?

Er zijn natuurlijk meerdere organisaties en de vraag is dan natuurlijk ook: ‘Waarom zou je bij ons kopen?’. Wij zijn een betrouwbare organisatie die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Momenteel zijn wij aangesloten bij Qshops keurmerk, kun je live met ons chatten en kun je veilig online betalen. Klik hier om meer te weten te komen over de betrouwbaarheid omtrent Vouchervandaag.nl. Daarnaast zijn wij in 2016 voor de derde keer genomineerd voor ‘Website van het Jaar’. In voorgaande jaren was dit al in 2013 en 2015. Dit hebben wij mede te danken aan alle klanten die tevreden zijn zoals jij. Dit blijkt uit de Kiyoh klantbeoordelingen die recent zijn ingevuld. Om een paar sterke punten van ons aan te tonen, wordt gebruik gemaakt van jullie mening.

Voor ons is het belangrijk dat de klant zich vertrouwd voelt bij Vouchervandaag.nl. Wij streven er dan ook naar om altijd binnen de beloofde termijn te leveren. De producten zijn van een goede kwaliteit en staan in verhouding met de prijs. Mocht het helaas het geval zijn dat er schade is bij de levering, dan is er altijd een mogelijkheid om te ruilen of om jouw geld terug te krijgen. Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons zoeken. Klik hier om direct door te gaan naar de contactgegevens. Onze klantenservice zal je vriendelijk te woord staan en al je vragen wegnemen. Mocht je een klacht hebben, dan doen wij altijd ons uiterste best om samen tot een oplossing voor het probleem te komen. Hieronder vind jij meningen van huidige klanten en de gemiddelde score die wij van klanten hebben gekregen.

Sinds wanneer bestaan wij?

Vouchervandaag.nl is in februari 2012 opgericht door Tino Oostdam en Wilfred Neuteboom. In mei van datzelfde jaar is de website live gegaan. Sindsdien hebben er vernieuwingen binnen de organisatie plaatsgevonden en zijn er veel mijlpalen bereikt. Onderstaand in de tijdlijn zie je een paar schitterende mijlpalen die Vouchervandaag.nl al heeft mogen bereiken.  

Waar kun je ons vinden?

Telefonisch contact

Heb je graag telefonisch contact? Dat kan! Wij zijn op van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00-17.00 uur telefonisch te bereiken op de volgende nummers:

Vanuit Nederland: 088 - 55 77 555
Vanuit België: 033 - 048 233

Ook kan je direct met ons contact komen via de chat met mij functie onderin je beeld. 

Retouren

Mocht je een product retour willen sturen, neem dan eerst contact op met de klantenservice. De klantenservice zal je een retourcode, de bijbehorende retourinstructies en het retouradres sturen per e-mail. Je kunt de retourprocedure aanvragen via bovengenoemde opties. 

Ons adres is:
Vouchervandaag.nl
Diamantlaan 10

2132 WV Hoofddorp
Nederland
 
KvK-nummer: 54725615
BTW-nummer: NL8514.17.735.B01