Set van 5 luchtzuiverende planten | Dé ideale kamerplanten voor schone lucht in huis

Set van 5 luchtzuiverende planten | Dé ideale kamerplanten voor schone lucht in huis Set van 5 luchtzuiverende planten | Dé ideale kamerplanten voor schone lucht in huis
-58%
Set van 5 luchtzuiverende planten | Dé ideale kamerplanten voor schone lucht in huis Set van 5 luchtzuiverende planten | Dé ideale kamerplanten voor schone lucht in huis
 • Waarde
  €60,00
 • Korting
  58%
 • Voor:
  €24,99
Helaas uitverkocht

Product highlights

 • 5 verschillende kamerplanten
 • Sterke luchtzuiverende eigenschappen
 • Voor een tropische look in je interieur!
 • Planthoogte bij levering: 25-45 cm
 • Kunnen een hoogte van 120 cm bereiken
 • Eenvoudige verzorging

Luchtzuiverende planten set

Zorg voor frisse, schone lucht in huis met deze set van 5 luchtzuiverende planten! De kamerplanten hebben sterke luchtzuiverende eigenschappen en absorberen schadelijke stoffen uit de lucht. Daarnaast zorgen ze voor meer zuurstof en een verbeterde luchtvochtigheid. Bovendien zijn de planten stuk voor stuk een plaatje in je interieur dankzij de tropische looks. Je bestelt 5 luchtzuiverende planten nu in de aanbieding voor 24,99!

Natuurlijke luchtverfrissers

De set bestaat uit 5 verschillende kamerplanten: de Dracaena Compacta, de Ficus elastica Robusta, de Syngonium arrow, de Spathiphyllum Korto en de Asplenium Antiquum. Al deze planten worden beschouwd als natuurlijke luchtverfrissers en geven je huis een aangename atmosfeer. Via hun bladeren absorberen ze schadelijke deeltjes uit de lucht, waarna deze worden afgesbroken in de plant of wortel. De luchtzuiverende kamerplanten zetten overdag CO2 om in zuurstof en brengen waterdamp in de lucht, waardoor ook de luchtvochtigheid verbetert.

De planthoogte bij levering bedraagt 25-45 cm (gemeten inclusief de pot). Uiteindelijk kunnen de planten een hoogte van wel 120 cm bereiken. Ze worden geleverd in een kwekerspot. Lees hieronder meer informatie over de afzonderlijke planten.

Dracaena Compacta

De Dracaena Compacta is een prachtige plant die zorgt voor een tropische sfeer. De relatief korte, donkergroene bladeren toveren jouw interieur om tot een ware jungle. Een lust voor het oog! De plant wordt ook wel drakenboom genoemd en is volgens onderzoek van NASA een kei in het zuiveren van de lucht. De plant produceert namelijk veel zuurstof en haalt tegelijkertijd zeer effectief schadelijke stoffen zoals benzeem uit de lucht. Ideaals als je in de stad woont of een huis hebt met weinig ventilatie.

De Dracaena Compacta kan best een tijdje zonder water, wat 'm heel gemakkelijk maakt qua verzorging. Met roots in Afrika, Midden-Amerika en Zuid-Azië is het bovendien ook een zeer sterke plant die wel tegen een stootje kan. De drakenbloedboom dankt zijn naam aan de rode hars die sommige soorten produceren.

Ficus elastica Robusta

De Ficus elastica, ook wel rubberplant genaamd, dankt zijn naam aan het sap (latex) wat een belangrijke bron was voor rubber. Het sap is irriterend bij aanraking en zelfs giftig bij inname. Er wordt dan ook geadviseerd om de plant op een plek te zetten waar kinderen en huisdieren er niet bij kunnen. Gelukkig heeft de rubberboom naast giftige eigenschappen ook hele goede luchtzuiverende eigenschappen. Daarnaast heeft de Ficus elastica Robusta een prachtig donkergroen blad voor een exotische uitstraling.

Qua verzorging is de plant vrij makkelijk. De Ficus houdt niet van kou en heeft een voorkeur voor een constante temperatuur.

Syngonium arrow

De Syngonium arrow is een prachtige kamerplant met weelderig groeiende bladeren. De frisse groene kleur van het blad zorgt voor een tropische vibe in je interieur. In een hoge vaas kan een Syngonium uitgroeien tot een schitterende overhangende plant. De plant heeft een goede houdbaarheid en geen specifieke voorkeur voor een lichte of donkere standplaats. De plant kan goed tegen droge lucht maar staat liever in een iets vochtige omgeving, wat ook de groei ten goede komt.

Let op dat je de plant niet te veel water geeft; de Syngonium kan beter tegen uitdroging dan tegen een teveel aan water. Zorg ervoor dat de grond licht vochtig gehouden wordt en er kan niets misgaan! De plant staat het liefste in een warme en constante kamertemperatuur. Een temperatuur lager dan 15°C vindt de Syngonium niet fijn.

Spathiphyllum Korto

De Spathiphyllum Korto is ook wel bekend onder de naam lepelplant, dankzij zijn lepelvormige bladeren en bloemen. Het blad heeft een frisgroene kleur en een mooie glans; de bloemen zijn wit van kleur. De plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en is een makkelijke en bloeiende kamerplant, die het goed doet op een wat minder lichte standplaats. Bovendien is het onmogelijk om een Spathiphyllum te verdrinken, aangezien de plant zeer goed tegen een vochtige grond kan. Zorg er wel voor dat de grond niet te lang droog komt te staan.

Asplenium Antiquum

De Asplenium Antiquum is een sterke varensoort met een frisgroen blad en komt van oorsprong uit de wouden van taiwan en Japan. De plant beschikt over een hoog decoratief gehalte en heeft met zijn tongvormige bladeren niet het typische uiterlijk van een varen. Bij oudere bladeren vormen zich sporenhoopjes in rechte lijnen op de achterkant van de bladeren. Qua onderhoud is de Asplenium Antiquum vrij eenvoudig. De plant houdt van een lichte standplaats maar niet van de volle zon. Eventueel kun je de kamerplant verpotten in het voorjaar.

Bestel een mix van 5 luchtzuiverende planten t.w.v. 60,00 nu voor slechts 24,99

Bedrijf: Vouchervandaag partner

Product voorwaarden

 • De producten worden automatisch geleverd op het afleveradres naar keuze.
 • De digitale voucher wordt alleen ter bewijs gestuurd, er hoeven geen handelingen mee gedaan te worden.
 • De product-levertijd bedraagt maximaal 5 werkdagen.
 • De originele prijs is gebaseerd op de adviesprijs.
 • Kijk bij de foto-tab voor meer (detail)foto's.
 • Kleuren kunnen enigszins afwijken van de afbeeldingen.
 • Let op: geen levering op de Waddeneilanden.
 • Omdat het om een levend product gaat, is het niet mogelijk om de plant te retourneren.
 • Je aangeschafte vouchers kun je vinden in je persoonlijke account (hiervoor moet je inloggen, rechts bovenin de website).