Promotie Twitter

Spaar voor gratis vouchers met jouw tweets! 

Ben jij enthousiast over Vouchervandaag.nl en wil je graag dat jouw volgens ook kunnen profiteren van onze aanbiedingen? Breng ze dan op de hoogte via jouw tweets.

Wanneer jouw volgers klikken op de link in je tweet en vervolgens iets kopen op Vouchervandaag.nl, dan verdien jij daar VoucherPoints mee. 
Hoe je dit doet? Heel eenvoudig, hieronder lees je het stappenplan.

 

 • Stap 1 Registreer jezelf op www.vouchervandaag.nl en bevestig je aanmelding.
   
 • Stap 2 Log rechtsboven in op www.vouchervandaag.nl en ga naar 'Mijn account', daarna naar de tab 'Promoten' en 'Promoten op Twitter'.
   
 • Stap 3 Kies vervolgens één van de Twitter-buttons uit om die te delen met je volgers. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om iedere aanbieding op Vouchervandaag.nl te delen met al je volgens door ook hier de blauwe Twitter-button onderaan de pagina aan te klikken.
   
 • Stap 4 Hebben jouw volgers iets bij ons gekocht? Dan krijg je binnen 30 dagen de VoucherPoints bijgeschreven op jouw account. Zo spaar je heel eenvoudig voor gratis vouchers!   

  LET OP: je moet altijd eerst inloggen op Vouchervandaag.nl om te kunnen promoten, anders weten wij niet dat jij voor een verkoop hebt gezorgd en krijg je ook geen punten uitgekeerd.