Vacatures

Wordt Senior digital marketeer bij een sterk groeiende web-groep in Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een baan die doorgroeiperspectief biedt en wil jij het verschil maken voor meerdere labels (Vouchervandaag.nl, The Retro Family en Hotelkamerveiling.nl) binnen 1 webgroep. Lees dan verder.

VoucherCompany, heeft in 2019 haar omzet zien verdubbelen door diverse nieuwe labels binnen de Web-groep te implementeren. Hierdoor is VoucherCompany zowel actief op het gebied van consumentenproducten (vouchervandaag.nl en The Retro Family) als onlineveilingen (Hotelkamerveiling.nl). De aankomende jaren zal VoucherCompany meer labels aansluiten binnen deze web-groep.

VoucherCompany is daarom per direct op zoek naar een ervaren en ondernemende digital marketeer die de aankomende jaren samen met een geroutineerd team de web-groep verder laat groeien.

Jouw functie als senior digital marketeer.

Als senior digital marketeer ben je verantwoordelijk voor de verbetering van de marktpositie van alle labels binnen de web-groep en het introduceren van nieuwe producten op de markt.

Ook ontwikkel en beheer je samen met onze inhouse professionals de online marketingstrategie van alle online producten. Om dit te bereiken werk je samen met inhouse professionals (content schrijvers, webdevelopers en AI deskundigen).

Taken samengevat.

Het is van belang dat je als senior digital marketeer de juiste kennis bezit, omdat er veel ontwikkelingen gaande zijn in deze branche. Up-to-date blijven van de nieuwste technologieën en mogelijkheden geven jou de mogelijkheid jezelf te onderscheiden in deze functie.

Je houdt je bezig met het optimaliseren van conversies, performance en verkeer. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor budgetten. Als senior stuur je een team van juniors en mediors aan. Daarnaast begeleid je een deel van jouw team ook persoonlijk.

De volgende werkzaamheden maken deel uit van jouw takenpakket:

Website op functionaliteit controleren en conversiegericht;
Bedenken, opzetten, volgen en evalueren van online campagnes via verschillende kanalen;
Dagelijkse aansturing en afstemming met externe partijen;
E-mailings creëren (inclusief copywriting) + versturen;
Gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen op het gebied van digitale kanalen en digitale marketing;

Ben jij die Digital Marketeer die wij zoeken?

Je bent servicegericht, creatief, beschikt over analytisch vermogen en bent zelfsturend.  Eveneens begrijp je hoe je in een concurrerend online speelveld het verschil maakt. Tot slot ben je op de hoogte van nieuwe trends/ontwikkelingen en neem je je collega’s mee in een servicegerichte en datagedreven werkwijze.

Wil je echt slagen in de rol, dan heb jij de volgende musthaves:

Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
Ervaring met online marketing, SEO/SEA, google analytics, het optimaliseren van websites en landing pagina’s;
Ervaring met social media kanalen;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Wij bieden:

Uitdagende digitale vraagstukken, allround campagnes en innovatieve projecten;
Een uitstekend salaris met bonuscomponent;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
Werken voor diverse labels binnen de groep;

Naast de bovenstaande aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden wij jou de kans om binnen de web-groep onder leiding van VoucherCompany door te groeien in jouw functie als Senior digital marketeer.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging die je samen met een team van bewezen online marketeers in 2020 wilt aangaan. Reageer dan direct. Stuur je sollicitatie naar sollicitatie@vouchercompany.nl

Wij zien jouw motivatiebrief en CV met enthousiasme tegemoet!