Vacatures

Stage: webredactie / content bij VoucherCompany

Zoek jij een uitdagende stage? Voor onze webredactie zijn wij altijd op zoek naar leergierige stagiaires (m/v) met een passie voor schrijven en het creëren van content. Samen met het team zorg je voor het opmaken van de webpagina’s, het schrijven van Facebookposts en het opstellen van de nieuwsbrief.

Het gaat om een stage van 4 à 5 dagen per week (maandag t/m vrijdag).

Wie zijn wij?

VoucherCompany is een jonge organisatie die snel inspeelt op de behoeften van de markt en de consument. Wij zijn dagelijks bezig om de beste aanbiedingen voor onze klanten te realiseren. Met de webwinkel Vouchervandaag.nl bieden wij een website waar consumenten een breed assortiment van scherp geprijsde producten vinden.

Lage prijsgarantie en service zijn de pijlers van Vouchervandaag.nl die wij hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast  streven wij ernaar om naast de goedkoopste webwinkel ook de beste webwinkel te zijn, want goedkoop kan juist ook kwalitatief heel goed zijn. Dit is eind 2018 beloond met de “Website van het jaar” award in de categorie voordeel.

Wie ben jij?

  • Je hebt een vlotte pen en werkt zeer nauwkeurig
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent gemotiveerd, proactief en neemt regelmatig initiatief
  • Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig werken
  • Je hebt affiniteit met (online) redactiewerk
  • Je hebt ervaring met Photoshop
  • Je kunt goed omgaan met deadlines
  • Je volgt een relevante HBO- of WO-opleiding (communicatie, media, journalistiek, contentcreatie o.i.d.)
  • Kennis van SEO-schrijven is een pré

Wat zijn je werkzaamheden?

Je wordt een volwaardig lid van onze webredactie. Het wordt jouw hoofdtaak om de website te voorzien van kwalitatieve content. Elke dag worden er nieuwe aanbiedingen live gezet. De informatie hiervoor wordt ruw aangeleverd. Jij bent, samen met je team, verantwoordelijk voor het opmaken van de webpagina’s van deze aanbiedingen. Denk aan het schrijven van commerciële en foutloze webteksten en het opmaken van aantrekkelijk beeldmateriaal. Daarnaast ga jij je bezig houden met het publiceren van content op o.a. Facebook en het creëren en versturen van onze dagelijkse nieuwsbrief.

Het team

Je komt terecht in een team vol jonge enthousiaste collega’s. Als lid van onze webredactie verwachten we van jou een grote mate van verantwoordelijkheid. Een nuchtere kijk en een no-nonsense aanpak liggen daaraan ten grondslag. De sfeer is los en gemakkelijk met een sterke teamgeest. Iedereen heeft zijn/haar eigen kwaliteiten en weet deze direct in te zetten als onderdeel van het team.

Wat bieden wij?

Wij bieden een unieke en leerzame stageplek waar je je schrijfvaardigheden en commerciële skills verder kunt ontwikkelen. Ook kunnen wij je van alles leren over SEO-schrijven en Photoshop. Daarnaast krijg je genoeg vrijheid om je creativiteit te uiten. Eigen initiatief wordt zeer op prijs gesteld. Door de korte lijnen binnen de organisatie kunnen we jou persoonlijke begeleiding bieden. Het is eventueel mogelijk om de meewerkstage te combineren met een opdracht/afstudeerproject.

Per maand ontvang je een stagevergoeding.

Interesse?

Stuur ons een e-mail met je motivatie + CV naar sollicitatie@vouchercompany.nl. Wij zien je reactie graag tegemoet!

VoucherCompany BV is gevestigd aan Diamantlaan 10 in Hoofddorp.

Coronamaatregelen

In de huidige coronacrisis hebben wij diverse maatregelen genomen om de werkplek veilig te maken en te houden. Zo houden wij anderhalve meter afstand op kantoor, dragen we mondkapjes en is er altijd de mogelijkheid om thuis te werken. Ook zijn er voldoende desinfecterende middelen aanwezig.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.