Website van het jaar 2016

Dit jaar mogen wij met trots vermelden dat Vouchervandaag.nl voor de derde keer genomineerd is voor ‘Website van het Jaar’! Dit na eerdere nominaties in 2013 en 2015. We zijn genomineerd in de categorie voordeel. In deze groep zijn twee prijzen te winnen; de beste website van het jaar en de populairste website van het jaar. Op 1 december zullen de winnaars bekendgemaakt worden.

 

Het afgelopen jaar hebben wij geprobeerd de site te verbeteren door onder andere een nieuw keuzemenu te introduceren. Op deze manier proberen wij altijd het ultieme shopgevoel voor de consument te creëren. Dit door middel van gemak en gebruiksvriendelijkheid te combineren met een scherpe prijs en een breed assortiment. Elke dag zijn wij namelijk weer druk op zoek naar de beste deals om jou zo voordelig mogelijk te kunnen laten profiteren van de beste, leukste en mooiste producten die we kunnen vinden.

Het is natuurlijk een fantastische prestatie die wij dankzij jullie hebben kunnen bereiken. Nu wij genomineerd zijn, willen wij natuurlijk graag kans maken op de felbegeerde titel ‘Website van het Jaar’. En daar hebben wij jouw stem hard bij nodig! Stemmen kan van 26 september t/m 4 november 2016. Als je op ons stemt maak je bovendien kans op geweldige prijzen, zoals een iPad (1x), een Sonos speaker (2x) of een Amazon cadeaukaart t.w.v. €100,- (5x).

Klik hier en help ons winnen!