Meld je aan voor onze marketing gerelateerde e-mail communicatie
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  • Win een prijzenpakket t.w.v. €100,-
  • Elke maand weer kans op deze prijs
Alert
ideal    mastercard    visa    mrcash    maestro    qShops
  • Klanten geven ons een 8.4
  • Dagelijks nieuwe aanbiedingen
  • Hoge kortingen oplopend tot 90%

Vijfjarig jubileum

Vijfjarig jubileum Vouchervandaag.nl in het teken van de klant!

Nieuw-Vennep, 22 mei 2017 –Webshop Vouchervandaag.nl viert haar vijfjarig jubileum. Binnen deze vijf jaar is er veel bereikt. Gestart in de woonkamer op zeven hoog en ondertussen uitgegroeid tot één van de bekendste webshops van Nederland met meer dan 555.000 klanten. In deze vijf jaar zijn er inmiddels miljoenen producten verkocht, is Vouchervandaag drie maal genomineerd voor website van het jaar en tevens genomineerd voor de ondernemersprijs van de Haarlemmermeer. Vouchervandaag heeft inmiddels meer dan 263.000 likes en staan hiermee in de top van Nederlandse bedrijven binnen Facebook. Om dit te vieren heeft Vouchervandaag.nl in de week van 22 mei t/m 26 mei verschillende extra’s voor de klant beschikbaar gesteld. Zo zijn er dagelijks winacties op Facebook en krijgen klanten een Hotel Kortingsvoucher (bij besteding van € 30,- of meer). Op deze manier wil Vouchervandaag.nl haar klanten bedanken voor het vertrouwen en de loyaliteit. Meer informatie over de hotel kortingsvoucher kan je vinden op: http://hotelkortingsvoucher.nl/

‘’Het is fantastisch om te zien hoe onze klantenbase is gegroeid en hoe we telkens klanten weer terug zien komen. Wij blijven ons ontwikkelen om aan de wensen en behoeftes van onze klanten te blijven voldoen. Dit doen we mede door in te spelen op de trends en nieuwe marktontwikkelingen’’, aldus Tino Oostdam, oprichter van Vouchervandaag.nl. De missie ‘het persoonlijke, betrouwbare en prettige gevoel van kopen in een winkel maar dan wel voor een online prijs’ staat daarbij centraal.

‘’Mede door onze populariteit in de afgelopen vijf jaar zijn er vele uitdagingen op ons pad gekomen. Dan wil je natuurlijk doorgroeien en daar hoorde o.a. een nieuw pand en nieuwe collega’s bij. Op deze manier kunnen we veel meer klanten bedienen binnen de door ons gestelde kwaliteitseisen’’, aldus Wilfred Neuteboom, directeur van Vouchervandaag.nl.

De komende jaren wil Vouchervandaag.nl zich vooral richten op het creëren van zoveel mogelijk gemak voor haar klanten. Onlangs is er een bijvoorbeeld een nieuwe app gelanceerd, die inmiddels al duizenden keren is gedownload. Bovendien wordt er gewerkt aan een nieuw design en wordt er gekeken naar hoe we nog beter met onze klanten kunnen communiceren. Op deze manier wil Vouchervandaag.nl een nog betere connectie met haar klanten krijgen en zorgen voor een optimale shopervaring! 

Vandaag duurt nog...
Uur
Min.
Sec.
File
bol.com partner
iDealMastercard VisaMr CashMaestro
SSL